Aanbevelingen

Dirkje Verbeek

De Schaafsma Kliniek heeft me geholpen met het veranderen van mijn leefstijl. Ik was een deelnemer aan de unieke Vrouwenhart Gezondheidsgroep. Het resultaat: ik ben fitter, energieker en ervaar minder stress. Daarbij komt dat ik (in overleg met mijn longarts in het UMC) geen medicatie voor mijn longklachten meer hoef te gebruiken. Heel fijn! De combinatie van de persoonlijke begeleiding en het in een groep lekker sporten kan ik iedereen aanraden.

Johan, Amstelveen

Al veel geprobeerd om af te vallen. Niks hield stand door mijn niet gestructureerde leven. Mijn leven is nog steeds niet gestructureerd maar nu wel 28 kilo lichter en ik heb alle touwtjes in handen. Zelfs als ik aan het reizen ben met tig zakelijke diners gaat het nog steeds goed. Nathalie begeleidde mij persoonlijk en ik kon haar 24/7 bereiken. Belangrijke les: eet gewoon koolhydraten!

Rick, Veldhoven

Voor een second opinion in de fysiotherapie ben ik bij Nathalie terecht gekomen via mijn huisarts. Ik heb al jaren last van pijn in mijn gewrichten en moeheid/pijn in mijn spieren vnl in mijn benen en armen. Ik heb diverse fysiotherapie behandelingen gehad van diverse therapeuten en ben ook onderzocht door een orthopeed. Niemand heeft mij kunnen helpen. Nathalie heeft mij volledig aangehoord tijdens een uitgebreide intake en heeft haar fysiotherapeutisch onderzoek gedaan. Doordat er bepaalde punten niet duidelijk waren heeft ze na mijn goedkeuring mijn huisarts gebeld voor overleg. Ik ben toen doorgestuurd naar o.a. een internist en helaas kwam er uiteindelijk uit dat ik MS heb. Toch ben ik ontzettend dankbaar dat ze mij verder heeft kunnen helpen ondanks dat ik niet klachtenvrij ben of überhaupt kan worden. Begeleiden is ook een belangrijke rol naast behandelen.

Pernilla, Eemnes

Door een val met skiën scheurde ik mijn voorste kruisband. De orthopeed wilde graag opereren maar ik wilde dit niet en kwam toen terecht bij Nathalie. Zij heeft mij heel goed uitgelegd wat de voor- en nadelen zijn van een operatie en conservatieve therapie. Ik heb gekozen voor het laatste en zij heeft mij van het begin tot eind persoonlijk in begeleid. Ik kan nu weer tennissen en houd mij aan de adviezen van Nathalie. Mijn dank is groot!

Mariette Reineke

Nathalie is voor een second opinion op bezoek geweest bij mijn vader die in een revalidatiecentrum zit en zij heeft 1,5 uur met hem gewerkt. Haar manier van werken heeft me diep geraakt: ze neemt de tijd, ze maakt contact, ze is betrokken en liefdevol, en ook duidelijk. Mijn vader zei na afloop: "waar heb je deze coryfee gevonden?". Nathalie is niet alleen een geweldige fysiotherapeute maar bovenal een ontzettend lief en dierbaar mens, die werkt vanuit een grote liefde voor mensen.

Dhr. Lanschot

Ik ben via mijn specialist bij Nathalie terecht gekomen met de vraag of zij mij weer fit kan krijgen. Ik heb eind februari een nieuwe heup gekregen en had de wens om in Mei weer te kunnen golfen in Spanje. Dit is gelukt! De revalidatie liep vlekkeloos. Ik had niet altijd de tijd om naar de Kliniek te komen, gelukkig kwam Nathalie ook aan huis. Nathalie is erg vakbekwaam, geïnteresseerd, flexibel en bovenal een heel lief en zorgzaam persoon wat mijn revalidatie een stuk aangenamer maakte.

P. Oekelstra

Vanochtend dan eindelijk naar Nathalie geweest voor mijn rug klacht waarmee ik al 1 1/2 jaar bij de manueel therapeut loop. De klachten blijken veroorzaakt te worden door een afschuiving van een lage rugwervel. Dit is op de MRI vastgesteld door de arts naar een door verwijzing van Nathalie. Ik weet nu wat mij te doen staat en wat ik kan verwachten. Hoe vervelend ik het nieuws ook vind, het voelt wel als een opluchting.

J.Pauw

Als je een kundig en efficiënte fysiotherapeutische trainer zoekt ben je bij Nathalie Schaafsma Kliniek voor Fysiotherapie & Diagnostiek aan het juiste adres. Zij heeft mij geholpen ondanks mijn chronische blessure, dat ik toch de volledige 10 km run pijnvrij kon uit rennen.

C. Janzen

Door mijn werk ben ik vaak onderweg waardoor ik niet altijd de tijd heb om langs de fysiotherapeut te gaan. Hierdoor vielen mijn klachten door in een domino effect. Van het één kwam het ander. Ik werd gewezen op Nathalie en haar behandelingen op locatie. Je hoeft dus niet perse je been te breken om op de gewenste locatie therapie te krijgen. De intake en onderzoek vonden plaats in de kliniek en de behandelingen op mijn werk. Dit had ik veel eerder moeten weten dan had ik niet zo lang rond hoeven lopen met mijn klachten.

R. Steenbergen

Al 3/4 jaar heb ik getobt met mijn rug. Ik ben behandeld door een fysiotherapeut, een specialist, deze had foto's gemaakt en ben naar een haptonoom geweest op advies van de huisarts. Zij dacht dat de stress vanuit mijn werk de oorzaak zou kunnen zijn. Sommige interventies hielpen even om de pijn ietwat te verminderen maar het ging nooit weg. Door een vriend kwam ik bij Nathalie terecht, echt waar een geschenk uit de hemel! Na 2 maanden kon ik weer volledig mijn werk uitvoeren en mijn geliefde sport golfen oppakken. Ik ben haar nog elke dag dankbaar en heb respect voor haar daadkracht en positieve mindset. Het is niet leuk om cliënt te zijn maar daar heb ik niks van gemerkt.

Karel uit Heerhugowaard

1 ½ jaar klachten aan mijn rechter schouder gehad voordat ik bij de kliniek terecht kwam via via. Door alle inspanningen van mijn fysiotherapeut destijds helaas niet genoeg verbetering om mijn sport golf weer op te kunnen pakken. Doordat er in het verleden een verkeerde fysiotherapeutische diagnose is gemaakt sloeg de behandeling destijds niet geheel aan. Na twee maanden therapie in de kliniek kon ik mijn sport weer hervatten. De nazorg vond ik erg plezierig.

Simone uit Huizen

Ik was nog nooit bij een fysiotherapeut geweest dus ik heb geen vergelijking. Omdat ik pijn had is het fijn dat je goed opgevangen en “verzorgd” wordt. Ik kon mijn verhaal doen en kreeg het gevoel dat er goed naar me geluisterd werd. Helaas moest ik geopereerd worden maar ook hier was de begeleiding van Nathalie persoonlijk, erg fijn en gestructureerd waardoor mijn revalidatie vlekkeloos verliep.

Margriet uit Almere

Doordat ik een chronische ziekte heb moet ik onder begeleiding sporten. Veel personal trainers hebben geen ervaring met mijn ziektebeeld waardoor ik niet durfde te gaan sporten/bewegen. Nathalie ving mij goed op. Na een uitgebreide intake en contact met mijn huisarts zijn wij samen begonnen aan het starten van sporten. Het sporten gaat nog niet zoals ik het graag wil maar ik heb er de volste vertrouwen in dat dit gaat komen.

Dirk uit Emmeloord

Via Prescan ben ik bij Nathalie terecht gekomen. Af en toe had ik veel last van mijn knie waardoor ik uiteindelijk toch een MRI wilde. Uit de MRI bleek dat ik meniscusletsel had. Ik werd geadviseerd om naar Nathalie te gaan. Doordat er een samenwerking is tussen Prescan en Nathalie kon ik gelijk geholpen worden. Ik wil niet geopereerd worden, hierdoor had ik wel wat langer geduld nodig. Het gaat al een stuk beter. De pijnklachten en bewegingsbeperking is een stuk minder, ik ben er nog niet maar het einde is in zicht. Stel dat ik ooit advies krijg om geopereerd te worden dan heb ik de volste vertrouwen dat ik ook hierin weer goed geadviseerd wordt.

James uit Amsterdam

A very good, friendly & organized clinic. Never had this positive experience with physiotherapy before. I recommend it to everyone!

Natalja uit Amsterdam

Via een artikel over blijven op je gewicht ben ik in contact gekomen met Nathalie. Ik ben nu ruim 4 maanden bezig en ben zonder enig gevoel van honger ruim 20 kg afgevallen. Het advies wat ik krijg is absoluut geen dieet. Ik leer gezond eten, wat de verhouding moeten zijn en hoe ik dan toch nog af en toe iets “fout” mag nemen. Ik kan niet sporten vanwege mijn hart probleem waardoor ik dacht niet te kunnen afvallen. Ik heb geleerd dat je niet hoeft te sporten om af te vallen.

Maxime uit Zeist

Zo kan het ook: geen stijve doorsnee omgeving, maar een gezellige Kliniek waar aandacht aan je wordt besteed: voelt gewoon veel prettiger.

Jeanette uit Doornenburg

Sinds 3 jaar vaak last van rugpijn gehad waardoor ik toch besloot na eerder bezoek aan een fysiotherapeut(en) een bezoek te brengen aan Nathalie. Na een uitgebreide screening, intake en onderzoek werden mijn klachten niet helemaal vertrouwd waardoor ik advies kreeg om naar mijn huisarts te gaan. Ik kon ook kiezen om gelijk een MRI scan te maken in overleg met de specialist van Prescan. Uit de scan bleek dat ik inderdaad een rughernia had. Helaas was het voor mij niet haalbaar om naar Nathalie telkens te komen. Zij heeft toen een fysiotherapeut in de buurt geadviseerd. Ze heeft een overdracht gemaakt voor de fysiotherapeut en heeft mij wekelijks gebeld om te kijken of de revalidatie volgens prognose verliep. Naast het contact met mij hield zij ook contact met de fysiotherapeut. De revalidatie is goed verlopen. Ik ben dik 6 maanden bezig geweest om te herstellen maar wel zonder operatie! Ondanks dat ik geen therapie kon volgen bij Nathalie ben ik door de juiste diagnose toch pijnvrij en kan ik weer alles doen wat ik graag deed.

Schrijf een recentie

Invalid Email

Nieuws

Op onze blog leest u onder anderen over interviews, behandelingen en verzekeringen.

De kliniek

Lees meer over onze kliniek. De eerste kliniek die leefstijlverandering en medische zorg samenbrengt.

Contact

Heeft u een specifieke vraag waarmee wij u kunnen helpen? Contact opnemen kan makkelijk en snel!

Schaafsma

Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

Locatie Berg en Bosch
Professor Bronkhorstlaan 10, Gebouw 64
3723 MB Bilthoven

+31 (0)30-7852428 
info@schaafsmakliniek.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.30 tot 19.30 uur

Zaterdag
8.00 tot 13.00 uur