Ask the expert

Stel vragen over

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Stel-uw-vraag

  Wij werken samen met

  logo-orthopark

  Orthoparc

  Orthoparc specialiseert zich in de knie- en heupprotheses. Cliënten kunnen dezelfde dag weer naar huis, er zijn geen wachtlijsten en de kosten worden volledig vergoed. Wij zorgen dat op de dag van uw thuiskomst onze gespecialiseerde fysiotherapeut bij u aanwezig is. Schaafsma Kliniek en de specialisten van Orthoparc weten hoe belangrijk het is om belasting en belastbaarheid in balans te houden zodat u pijnloos, snel en goed revalideert. Daardoor duurt revalidatie onder onze begeleiding maximaal 3 maanden. Orthoparc is gevestigd in Bosch en Duin en Rozendaal.

  janneke-wittekoek

  Dr. Janneke Wittekoek

  Cardioloog dr. Janneke Wittekoek is bekend van het boek ‘Het vrouwenhart’.  Zij vindt leefstijlverandering belangrijk in de behandeling van hartklachten. Daarom verwijst zij haar cliënten door naar onze kliniek. De Schaafsma Kliniek heeft haar expertise mogen delen in het tweede boek van dr. Wittekoek ‘Het Vrouwenhart werboek’.

  Stress veroorzaakt hartkloppingen, druk op de borst en algehele moeheid. Door een persoonlijk behandelplan laten wij deze klachten verdwijnen. De kliniek behandelt stress gerelateerde klachten zonder psychologen, psychiater of een maatschappelijk werker. Hierin zijn wij pioniers.

  ACIBADEM

  ACIBADEM International Medical Center

  ACIBADEM International Medical Center is een vestiging van de Acibadem Healthcare Group, welke onderdeel uitmaakt van IHH Healthcare Berhad (www.ihhhealthcare.com); de op één na grootste beursgenoteerde gezondheidszorg keten in de wereld. Acibadem Healthcare Group is actief in 5 landen met 21 ziekenhuizen en 14 medische centra. Hiermee brengt het concern 25 jaar ervaring, de nieuwste technologie en een uitgebreid internationaal netwerk naar Nederland.

  Schaafsma

  Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

  Locatie Berg en Bosch
  Professor Bronkhorstlaan 10, Gebouw 64
  3723 MB Bilthoven

  +31 (0)30-7852428 
  info@schaafsmakliniek.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  7.30 tot 19.30 uur

  Zaterdag
  8.00 tot 13.00 uur