Ask the expert

Stel vragen over

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Stel-uw-vraag

Wij werken samen met

logo-orthopark

Orthoparc

Orthoparc specialiseert zich in de knie- en heupprotheses. Cliënten kunnen dezelfde dag weer naar huis, er zijn geen wachtlijsten en de kosten worden volledig vergoed. Wij zorgen dat op de dag van uw thuiskomst onze gespecialiseerde fysiotherapeut bij u aanwezig is. Schaafsma Kliniek en de specialisten van Orthoparc weten hoe belangrijk het is om belasting en belastbaarheid in balans te houden zodat u pijnloos, snel en goed revalideert. Daardoor duurt revalidatie onder onze begeleiding maximaal 3 maanden. Orthoparc is gevestigd in Bosch en Duin en Rozendaal.

janneke-wittekoek

Dr. Janneke Wittekoek

Cardioloog dr. Janneke Wittekoek is bekend van het boek ‘Het vrouwenhart’.  Zij vindt leefstijlverandering belangrijk in de behandeling van hartklachten. Daarom verwijst zij haar cliënten door naar onze kliniek. De Schaafsma Kliniek heeft haar expertise mogen delen in het tweede boek van dr. Wittekoek ‘Het Vrouwenhart werboek’.

Stress veroorzaakt hartkloppingen, druk op de borst en algehele moeheid. Door een persoonlijk behandelplan laten wij deze klachten verdwijnen. De kliniek behandelt stress gerelateerde klachten zonder psychologen, psychiater of een maatschappelijk werker. Hierin zijn wij pioniers.

ACIBADEM

ACIBADEM International Medical Center

ACIBADEM International Medical Center is een vestiging van de Acibadem Healthcare Group, welke onderdeel uitmaakt van IHH Healthcare Berhad (www.ihhhealthcare.com); de op één na grootste beursgenoteerde gezondheidszorg keten in de wereld. Acibadem Healthcare Group is actief in 5 landen met 21 ziekenhuizen en 14 medische centra. Hiermee brengt het concern 25 jaar ervaring, de nieuwste technologie en een uitgebreid internationaal netwerk naar Nederland.

Schaafsma

Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

Locatie Berg en Bosch
Professor Bronkhorstlaan 10, Gebouw 64
3723 MB Bilthoven

+31 (0)346 - 78 50 42
info@schaafsmakliniek.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.30 tot 19.30 uur

Zaterdag
8.00 tot 13.00 uur