Ask the expert

Stel vragen over

Stel-uw-vraag

Wij werken samen met

logo-orthopark

Orthoparc

Orthoparc specialiseert zich in de knie- en heupprotheses. Cliënten kunnen dezelfde dag weer naar huis, er zijn geen wachtlijsten en de kosten worden volledig vergoed. Wij zorgen dat op de dag van uw thuiskomst onze gespecialiseerde fysiotherapeut bij u aanwezig is. Schaafsma Kliniek en de specialisten van Orthoparc weten hoe belangrijk het is om belasting en belastbaarheid in balans te houden zodat u pijnloos, snel en goed revalideert. Daardoor duurt revalidatie onder onze begeleiding maximaal 3 maanden. Orthoparc is gevestigd in Bosch en Duin en Rozendaal.

logo-prescan

Prescan

Onze kliniek is gevestigd in het gebouw van en werkt samen met Prescan. Deze unieke samenwerking maakt het mogelijk om snel verder onderzoek te kunnen aanbieden zoals een MRI of bloedonderzoek, dit is uitzonderlijk voor de fysiotherapie in Nederland.

janneke-wittekoek

Dr. Janneke Wittekoek

Cardioloog dr. Janneke Wittekoek is bekend van het boek ‘Het vrouwenhart’.  Zij vindt leefstijlverandering belangrijk in de behandeling van hartklachten. Daarom verwijst zij haar cliënten door naar onze kliniek. De Schaafsma Kliniek heeft haar expertise mogen delen in het tweede boek van dr. Wittekoek ‘Het Vrouwenhart werboek’.

Stress veroorzaakt hartkloppingen, druk op de borst en algehele moeheid. Door een persoonlijk behandelplan laten wij deze klachten verdwijnen. De kliniek behandelt stress gerelateerde klachten zonder psychologen, psychiater of een maatschappelijk werker. Hierin zijn wij pioniers.

Schaafsma

Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

Hermesweg 15A
3741 GP Baarn
(Prescan gebouw)

+31 (0)346 - 78 50 42
info@schaafsmakliniek.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.30 tot 19.30 uur

Zaterdag
8.00 tot 13.00 uur