De kliniek

Over de kliniek

Heeft u klachten die uw dagelijks leven belemmeren? Bent u eerder in behandeling geweest, maar lukte het niet te achterhalen wat er écht aan de hand was? Schaafsma Kliniek voor Diagnostiek & Lijfstijl biedt medische diagnostiek, begeleiding en behandelingen zodat u elke dag gezond en zonder stress kunt leven.

Een klacht staat zelden op zichzelf, maar bestaat in een samenhang van allerlei factoren, zowel lichamelijk als mentaal. Dat alles in kaart brengen en zo een totaalplaatje krijgen van uw gezondheid, dat is het uitgangspunt van onze kliniek.

Te vaak start een behandeling zonder dat de daadwerkelijke oorzaak bekend is. Wij nemen daarom uitgebreid de tijd voor een goede diagnose. Daarvoor gebruiken wij moderne middelen als een MRI en bloedonderzoek. Wij werken hiervoor samen met gespecialiseerde bedrijven. Hebben wij de oorzaak van uw klacht in kaart, dan bieden wij een behandeling op maat of wij verwijzen u door. U helpen uw vitaliteit terug te vinden: dat is ons doel.

Huisartsen, specialisten en zorgverzekeraars verwijzen hun cliënten regelmatig door naar onze kliniek. Ook werkgevers doen een beroep op ons. Maar u kunt ons uiteraard ook als particulier benaderen. Interesse in wat Schaafsma Kliniek voor Diagnostiek & Lijfstijl voor u kan betekenen? Neem contact op.

 

Daarnaast wordt de kliniek ook vaak ingezet door:

- Bedrijven om te inventariseren hoe de gezondheid is van hun werknemers

- Medische specialisten en huisartsen om de cliënt zo goed als mogelijk te behandelen bij (chronische) klachten of revalidatie

- Diverse verzekeraars zodat hun cliënten weer mee kunnen participeren in de maatschappij.

Over ons

MISSIE

De missie van Schaafsma Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl is eenvoudig; mensen begeleiden om elke dag zo gezond mogelijk en stress- en klachtenvrij te laten leven. Gezondheid betekent voor ons een optimaal welzijn in fysiek, mentaal en maatschappelijk opzicht.

 

VISIE

Dit doen wij door betrouwbare, professionele, flexibele, vriendelijke, empathische en zorgzame service op maat aan te bieden. Wij pleiten voor innovatieve gezondheidsdiensten van hoge kwaliteit. Deze diensten zijn ondersteunend bij het verbeteren of waarborgen van uw gezondheid. Indien nodig stemmen wij uw zorg af met andere (zorg) experts.

Nieuws

Op onze blog leest u onderanderen over interviews, behandelingen en verzekeringen.

De kliniek

Lees meer over onze kliniek. De kliniek specialiseert zich in (fysiotherapeutische) diagnostiek.

Contact

Heeft u een specifieke vraag waarmee wij u kunnen helpen? Contact opnemen kan makkelijk en snel!

Schaafsma

Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

Hermesweg 15A
3741 GP Baarn
(Prescan gebouw)

+31 (0)346 - 78 50 42
info@schaafsmakliniek.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.30 tot 19.30 uur

Zaterdag
8.00 tot 13.00 uur