Leefstijltherapie

 

Onder leefstijltherapie verstaan wij begeleiding in het optimaliseren van uw leefstijl zodat u fysiek en mentaal in balans leeft, of weer gaat leven. Gezond leven is primair de verantwoordelijkheid van mensen zelf, maar niet iedereen is in staat om gezond gedrag zelfstandig te initiëren en vol te houden.

Ondanks inspanningen van zorgverleners zoals de leefstijlarts, fysiotherapeut, diëtist, huisarts, praktijkondersteuner en beweegconsulent wordt ingeschat dat meer dan de helft van de cliënten binnen 1 jaar terugvalt in ongezond gedrag. Uit onderzoek komt dan ook naar voren dat het begeleiden naar een optimale leefstijl meer kans van slagen heeft als de begeleiding bestaat uit een multidisciplinaire aanpak.

De leefstijltherapeuten van de kliniek hebben ieder zijn of haar eigen expertise op het gebied van leefstijl. Samen kijken zij welke begeleiding de cliënt nodig heeft en zorgen er voor dat de begeleiding multidisciplinair aangepakt wordt zo ook voor de follow ups in of buiten de kliniek.

Intake 90 minuten € 92,00
Therapie 60 minuten € 80,00

Contact

Heeft u specifieke vragen? Loopt u ergens tegenaan? Of wilt u iets anders achterlaten? Laat een bericht achter en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Schaafsma

Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

Locatie Berg en Bosch
Professor Bronkhorstlaan 10, Gebouw 64
3723 MB Bilthoven

+31 (0)30-7852428 
info@schaafsmakliniek.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.30 tot 19.30 uur

Zaterdag
8.00 tot 13.00 uur