Lesaanbod

 

In de kliniek bieden wij diverse beweeg- en sportactiviteiten aan zowel in groepsverband als individueel. De diversiteit aan activiteiten is groot waardoor er altijd een activiteit bij uw doel(en) aansluit.

U heeft tijdens deze training persoonlijke begeleiding bij het verbeteren van uw fysieke en mentale conditie. Samen met uw trainer maakt u haalbare doelstellingen en verzorgt uw trainer u telkens weer een op maat gemaakte training waarbij afwisseling en respect voorop staat. Wij hebben geen drill-instructors als trainers. Onze trainers hebben een gedegen sportopleiding gevolgd en kunnen u trainen en motiveren waar u maar naar toe wilt.

U kunt uw persoonlijke trainingen altijd uitbreiden met bijvoorbeeld begeleiding in gezonde voeding

12 x 60 minuten in 12 weken €899,00
24 x 60 minuten in 12 weken €1680,00

Als u te maken heeft met fysieke of mentale problematiek wat maakt dat u begeleidt moet worden door een trainer met medische expertise, dan is medical training zeker wat voor u. Samen met uw trainer werkt u aan het verbeteren van uw fysieke en mentale conditie of aan het omgaan met eventuele fysieke of mentale beperkingen denk aan oververmoeid zijn of na een operatie.

Uurtarief €80,00

De enige echte officiële Vrouwenhart Gezondheidsgroep begeleiding bestaat in groepsverband uit buiten bewegen (laagdrempelig), gezonde voeding en ontspanning wat er voor zorgt dat uw hart in zo’n goed mogelijke conditie zal komen/blijven. Het is tenslotte de motor van ons lichaam en daar moet goed voor gezorgd worden. Zowel uw fysieke- als mentale gezondheid staat centraal net zoals uw voeding.

De groep is speciaal voor vrouwen die:

  • Graag buiten actief bezig zijn
  • Altijd veel ballen hoog moeten houden
  • Een gezond vetpercentage en buikomvang willen hebben
  • Verlaagde cholesterol moeten krijgen
  • Vaak te maken hebben met stress, hart- en/of andere fysieke klachten hebben
  • Graag een verandering in hun leefstijl willen hebben

10-rittenkaart €120,00

Sportwandelen heeft de Schaafsma Kliniek speciaal ontwikkeld voor vrouwen en mannen met of zonder fysieke of mentale ongemakken. Beweegt u graag buiten? Maar wilt u intensiever bezig zijn dan wandelen en fietsen maar niet rennen? Dan is sportwandelen zeker iets voor u.

10-rittenkaart €120,00

Aan uw conditie werken in de buitenlucht voor elk niveau, dat is buiten training. Er wordt gewerkt aan uw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit en coördinatie. Doordat u buiten in de natuur traint  ervaart u naast fysieke inspanning ook een mentale ontspanning.

10-rittenkaart €120,00

In de kliniek bieden wij diverse soorten yoga aan. Bij yoga draait alles om lichaamsbewustzijn, u bent gedwongen om aandacht te schenken aan elke beweging. Door u bewust te zijn van hoe u beweegt, kunt u uw coördinatie en balans verbeteren, op de positie van uw gewrichten letten en ontspannen. Bovendien stimuleert yoga flexibiliteit en bewegingsbereik, wat de gewrichtsflexibiliteit en gewrichtsfunctie verhoogt.

10-rittenkaart €150,00

Pilates geeft gecontroleerde bewegingen, die eruit moeten zien en aanvoelen als een training als ze op de juiste manier worden gevolgd. Als pilates consequent wordt beoefend, verbetert het de flexibiliteit, bouwt het kracht op en ontwikkelt het controle en uithoudingsvermogen in het hele lichaam. Het legt de nadruk op het lang maken, ademhaling, het ontwikkelen van een sterke kern en het verbeteren van coördinatie en balans. Een sterke kern, bestaande uit de spieren van de buik, lage rug en heupen, is de sleutel voor stabiliteit.

10-rittenkaart €150,00

Contact

Heeft u specifieke vragen? Loopt u ergens tegenaan? Of wilt u iets anders achterlaten? Laat een bericht achter en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Schaafsma

Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

Locatie Berg en Bosch
Professor Bronkhorstlaan 10, Gebouw 64
3723 MB Bilthoven

+31 (0)30-7852428 
info@schaafsmakliniek.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.30 tot 19.30 uur

Zaterdag
8.00 tot 13.00 uur