Massage

Massage

Een massage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geeft u uw immuunsysteem en weerstand een boost, wat ervoor kan zorgen dat uw minder vaak ziek bent. Met een massage verminderd u uw lichamelijke klachten, waardoor u zich ook geestelijk beter kan voelen. Hoe u zich voelt is onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëert u rust in uw hoofd en lichaam en zorgt u ervoor dat stress geen kans maakt.

Bij het korte intakegesprek bespreekt u samen met de masseur hoe de invulling van uw behandeling eruit gaat zien. In de behandelruimte krijgt u de privacy om uw uit te kleden. De massagetafels hebben een uitsparing voor uw gezicht, zodat u comfortabel kan liggen en u compleet kunt concentreren op uw ontspanning. Afhankelijk van u gekozen massage worden er heerlijke etherische oliën gebruikt met voedende en activerende werkstoffen voor de huid. De kliniek bied diverse massages aan met verschillende tijden zo kunt u al een massage boeken vanaf 35 minuten maar ook massages van 50, 75 of 90 minuten behoren tot de opties – voor als u echt toe bent aan een verwenmoment! Geniet van rustgevende achtergrondmuziek en geef tijdens de massage vooral aan of de druk van de massage wat zachter of juist wat harder mag zijn.

Lomi Lomi massage is een van oudsher traditionele Hawaiiaanse massage. De massage werkt zacht maar diep in de spieren. De masseur werkt intuïtief met uw lichaam door vloeiende, ritmische bewegingen om spanningen los te laten en te verschuiven. Er is geen vast formaat voor de massage zelf, dus geen twee Hawaiiaanse massages zijn hetzelfde. De behandeling kan langzaam en ontspannend of sneller en verkwikkender zijn, afhankelijk van uw voorkeur.

€39,00

Hotstone-massage is een vorm van massagetherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van gepolijste en verwarmde basaltstenen. De therapeut plaatst de hete stenen op specifieke punten op uw lichaam en kan de stenen ook vasthouden tijdens het masseren. De plaatselijke warmte en het gewicht van de stenen veroorzaken een comfortabele diepe warmtewerking in de spieren waardoor de spieren geheel ontspannen. De hot stone massage wordt vaak gekozen bij spierpijn, koude en chronische pijnen.

€62,00

Wist u dat een ontspanningsmassage zorgt voor de productie van het stofje endorfine? Endorfine is het snelst werkende anti-stress hormoon wat zorgt voor een prettig en fijn gevoel. Tijdens een ontspanningsmassage zorgt uw masseur ervoor dat uw lichaam in een ruststand komt en volledig kan herstellen van een drukke en/of stressvolle periode.

€79,00

Nieuws

Op onze blog leest u onder anderen over interviews, behandelingen en verzekeringen.

De kliniek

Lees meer over onze kliniek. De eerste kliniek die leefstijlverandering en medische zorg samenbrengt.

Contact

Heeft u een specifieke vraag waarmee wij u kunnen helpen? Contact opnemen kan makkelijk en snel!

Schaafsma

Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

Locatie Berg en Bosch
Professor Bronkhorstlaan 10, Gebouw 64
3723 MB Bilthoven

+31 (0)30-7852428 
info@schaafsmakliniek.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.30 tot 19.30 uur

Zaterdag
8.00 tot 13.00 uur