Proefles?

Bij de Schaafsma Kliniek kun je onze diensten en expertise uit de eerste hand ervaren door middel van onze proeflessen. We begrijpen dat het nemen van de eerste stap naar welzijn en gezondheid soms een grote stap kan zijn. Daarom hebben we onze proeflessen ontworpen om je een voorproefje te geven van wat we te bieden hebben.

Fitness 

Onze filosofie omarmt functionele training in plaats van trainingen op apparaten, waarbij uw fysieke gesteldheid en doelen centraal staan. Of het nu te midden van de bossen in ons park is, of binnen in de kliniek, onze trainingen worden op maat verzorgd. 

Onze trainers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het verzorgen van fysieke trainingen en het samenstellen van individuele trainingsschema’s.

Een perfecte sessie voor het uitvoeren van dagelijkse rekoefeningen, die niet alleen het tegengaan van spierverlies bevorderen, maar ook de flexibiliteit vergroten en het bewegingsbereik van de gewrichten verbeteren.

Binnen een groep van 5-7 deelnemers werkt u aan uw lichaamshouding, waarbij zowel kracht als souplesse consequent centraal staan.

Schaafsma Kliniek (26)

Dansante (fysio) therapie 

Schaafsma Kliniek (3)

Bij dansante training worden elementen van dans (met ondersteuning van muziek) ingezet om het coördinatief bewegen en het lichaamsbewustzijn te verbeteren. Het doel van dansante (fysio) therapie is het verbeteren van kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid, maar ook het bevorderen van functioneel bewegen bij alledaagse activiteiten en werk. Het heeft dus niet als doel om te leren dansen, maar om fysiotherapeutische doelstellingen te behalen door middel van elementen van dans en muziek. 

Buiten Training 

In een natuurlijke omgeving, binnen een groepssfeer, werkt u aan uw conditie met de nadruk op het ontwikkelen van uw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, mobiliteit en coördinatie.

Ontdek boksen als een doeltreffende methode om zowel je conditie te verbeteren als af te slanken, dit alles in de buitenlucht en binnen een kleine, gezellige groepssfeer.

Samen buiten bewegen in een toegankelijke groepsdynamiek, ondersteund door begeleiding van onze diëtiste voor gezonde voeding, en aangevuld met ontspanningstechnieken die bijdragen aan het bevorderen en behouden van een optimale conditie voor uw vrouwenhart. 

Geniet van moeiteloos bewegen in de frisse buitenlucht, met activiteiten die net een stapje verder gaan dan wandelen of fietsen. De aangeboden oefeningen dragen bij aan het vergroten van spierkracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit en mobiliteit.

Yoga

Yoga heeft positieve effecten op zowel uw fysieke als mentale gezondheid

Deze yogastijl is vooral gunstig voor het vergroten van uw flexibiliteit, het verbeteren van uw mobiliteit van uw gewrichten en het creëren van een gevoel van ontspanning en innerlijke rust. 

Deze les wordt begeleid door onze professionele ademtherapeut en richt zich op het verbeteren van uw ademhaling om fysieke, mentale en emotionele gezondheid te bevorderen. Het omvat verschillende technieken en oefeningen die gericht zijn op het bewust maken, optimaliseren en beheersen van de ademhaling. Ademtherapie wordt vaak gebruikt om de ademhalingsefficiëntie te vergroten, stress te verminderen, angst te beheersen, pijn te verlichten en algemeen welzijn te bevorderen.  

Deze ontspanningstechniek helpt u om uw emoties onder controle te houden en u volledig bewust te zijn van het hier en nu. Perfect voor het leren omgaan met depressie of angst. In de kliniek kunt u ook de 8-weekse individuele én erkende Mindfulness workshop volgen.

Schaafsma Kliniek (10)

Contact

Heeft u specifieke vragen? Loopt u ergens tegenaan? Of wilt u iets anders achterlaten? Laat een bericht achter en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden!

Ontwerp zonder titel - 2023-08-30T151641.643
Invalid Email
Invalid Number

Lees hier hoe we omgaan met uw persoonsgegevens.     

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Schaafsma

Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

Locatie Berg en Bosch
Professor Bronkhorstlaan 10, Gebouw 64
3723 MB Bilthoven

+31 (0)30-7852428 
info@schaafsmakliniek.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.30 tot 19.30 uur

Zaterdag
8.00 tot 13.00 uur