Slaap- / Ademtherapie

Uw nachtrust is het fundament onder gezond eten en genoeg bewegen. Als u slaperig en oververmoeid bent maakt u namelijk ongezondere voedingskeuzes en neigt men minder te bewegen. Heeft u (chronisch) slaaptekort dan gaan uw eetlust en bepaalde hormonen uit de pas lopen. Nog een bijkomend nadeel is dat u door een tekort aan groeihormoon slechte reparatiewerkzaamheden in je lijf kunt verrichten en daardoor ontsteking- en blessure gevoeliger wordt. Bij chronische

lichamelijke klachten, burn-out, oververmoeid, ongezond vetpercentage is het daarom belangrijk om ook aandacht te geven aan uw slaapritme en indien nodig deze te verbeteren.

Intake 60 minuten € 85,00
Behandeling 30 minuten € 38,50

Voor de meeste mensen is ademen iets heel vanzelfsprekends. Toch is ontspannen ademhalen voor sommigen een hele kunst. Emoties en spanningen zijn vaak direct van invloed op het ademhalingsproces en daarmee op de gemoedstoestand. Denk maar aan hyperventilatie of angst- en paniek stoornissen. Chronische ademontregeling kan bovendien leiden tot allerlei lichamelijke klachten.

Intake 60 minuten € 85,00
Behandeling 30 minuten € 38,50

Contact

Heeft u specifieke vragen? Loopt u ergens tegenaan? Of wilt u iets anders achterlaten? Laat een bericht achter en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Schaafsma

Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

Locatie Berg en Bosch
Professor Bronkhorstlaan 10, Gebouw 64
3723 MB Bilthoven

+31 (0)30-7852428 
info@schaafsmakliniek.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.30 tot 19.30 uur

Zaterdag
8.00 tot 13.00 uur