Disclaimer

De informatie op de website van Schaafsma Kliniek is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij ernaar streven om de informatie actueel en nauwkeurig te houden, kunnen wij geen garantie geven voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website.

De inhoud van deze website vormt geen medisch advies en mag niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voordat u beslissingen neemt met betrekking tot uw gezondheid en medische behandelingen.

De Schaafsma Kliniek aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor enige directe, indirecte, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of enige informatie die hierin is opgenomen. Dit omvat maar is niet beperkt tot, schade aan computerapparatuur, software of gegevens als gevolg van het gebruik van of de toegang tot deze website.

Links naar andere websites die op onze website worden verstrekt, zijn uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruikers. Schaafsma Kliniek heeft geen controle over de inhoud van deze websites van derden en aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud, nauwkeurigheid of enig ander aspect van deze websites.

We kunnen de veiligheid en vertrouwelijkheid van de informatie die via onze website wordt verzonden niet garanderen. We raden u aan om geen vertrouwelijke of gevoelige informatie via onze website te verzenden.

Door gebruik te maken van het contactformulier op onze website stemt u automatisch in om de nieuwsbrief van Schaafsma Kliniek te ontvangen op het e-mailadres waarmee u contact met ons opneemt. U kunt zich op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door de afmeldlink te gebruiken die in elke nieuwsbrief is opgenomen.

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer en de algemene voorwaarden zoals vermeld op de website van Schaafsma Kliniek.

Neem contact met ons op via de contactgegevens op de website als u vragen heeft over deze disclaimer of de inhoud van de website.

 

Laatste update: 21-08-2023
Schaafsma Kliniek
Prof. Bronkhorstlaan 10 G64.
3723 MB Bilthoven

Schaafsma

Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

Locatie Berg en Bosch
Professor Bronkhorstlaan 10, Gebouw 64
3723 MB Bilthoven

+31 (0)30-7852428 
info@schaafsmakliniek.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.30 tot 19.30 uur

Zaterdag
8.00 tot 13.00 uur