Tarieven

zorgkaart-score-light-2

Leefstijl Trajecten

Alle leefstijl trajecten bestaan uit screening, intake, onderzoek, (medische) personal training, persoonlijke voedingsschema’s, 100+ recepten, metingen, dagelijkse support en feedback. De Leefstijl trajecten duren minimaal 12 weken waarin u altijd begeleid wordt door (para)medisch onderlegde leefstijltrainers. De trajecten kunnen in overleg op de door u gewenste locatie gegeven worden in heel Nederland.

Het kan voorkomen dat u al een langere tijd met lichamelijk klachten rondloopt en dat de oorzaak niet duidelijk is, of dat de behandeling(en) niet tot het juiste resultaat geleid heeft. Denk hierbij aan klachten aan bijvoorbeeld uw rug, nek, schouders, knieën etc. maar ook aan hoofdpijn, zenuwpijn, reuma, peesproblematiek etc.

Het kan ook zijn dat u geopereerd gaat worden aan bijvoorbeeld een nieuwe knie of heup en graag zo vitaal mogelijk de operatie in wilt gaan. 

Lees hier meer over fysieke gezondheid.

Na de consult van de fysiotherapeut en/of arts wordt er gekeken of u in aanmerking komt voor dit traject.

Moeheid, futloos zijn en stress zijn zo maar een paar klachten die uw dagelijks leven kunnen belemmeren. Iedereen loopt zichzelf weleens voorbij. We verwerken dagelijks veel informatie, zowel in de vrije tijd als tijdens het werk. We kunnen echter niet op alle aangeboden informatie reageren. Wordt de bovengrens bereikt dan spreken we van overbelasting. Maar ook onderbelasting kan tot klachten leiden. De uitingen en aard van de klachten kunnen per individu verschillend zijn.

Lees hier meer over mentale gezondheid.

Na het consult van de arts wordt er gekeken of u in aanmerking komt voor dit traject.

Het hebben van een gezond gewicht is voor vele mensen een uitdaging. In de kliniek zijn wij niet bezig met het behalen van het juiste gewicht maar met een gezond vetpercentage. We onderzoeken eerst wat de oorzaak is van uw ongezonde vetpercentage. Daarnaast kijken we ook of er klachten ontstaan zijn uit uw ongezonde vetpercentage. In dit traject werken we aan het totale plaatje en niet alleen aan de kilogrammen. We weten tenslotte allemaal wat gezonde voeding is. Dat hoeven wij u niet te vertellen, maar wat precies voor u werkt is maatwerk.

Lees hier meer over nutritie.

Na de consult van de arts wordt er gekeken of u in aanmerking komt voor dit traject.

Dit traject is speciaal voor cliënten met een chronische ziekte (>3mnd) of klachten. Deze klachten kunnen veroorzaakt zijn door een slechte leefstijl of de klachten kunnen verergerd worden door een slechte leefstijl. De begeleiding bestaat uit het optimaliseren en begeleiden van uw leefstijl om zo de klachten te doen verminderen of doen te verdwijnen. Het omgaan met klachten bij ziekte kan ook een onderdeel van dit traject.

 • Diabetes
 • Hart- en vaatziekte
 • Reuma
 • Artrose
 • Nierziekte
 • Darmproblemen
 • Maagverkleining (pré operatieve fase en/of post operatieve fase)

Consulten

Consult Arts

40 minuten

€99,-

Consult leefstijl therapeut

60 minuten

€70,-

Fysiotherapie intake

60 minuten

€85,-

Fysiotherapie behandeling

45 minuten

€55,-

Telefonisch consult

20 minuten

€40,-

Gratis kennismaken

Als u graag kennis wilt maken met één van de beweeggroepen dan nodigen wij u graag uit om één keer gratis mee te doen. U kunt zich aanmelden via de contact pagina

De tarieven zijn incl. 21% btw
*Op deze behandeling wordt geen btw berekend
**De 10 rittenkaart is een jaar geldig vanaf de datum van afgifte

Waarom contractloos?

 • Uw wensen centraal

  Bij contractvrije zorg staan úw wensen centraal, niet die van de zorgverzekeraar.

 • Uw Privacy centraal

  Uw behandelinformatie blijft vertrouwd en gaat niet naar de zorgverzekeraar.

 • Uw resultaat centraal

  Wij kunnen ons werk zonder belemmeringen uitvoeren. Het resultaat staat centraal.

Schaafsma

Kliniek voor Diagnostiek en Lijfstijl

Locatie Berg en Bosch
Professor Bronkhorstlaan 10, Gebouw 64
3723 MB Bilthoven

+31 (0)346 - 78 50 42
info@schaafsmakliniek.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7.30 tot 19.30 uur

Zaterdag
8.00 tot 13.00 uur