Maak van uw avondeten een ware kleurensensatie. Door gebruik te maken van een opvallende paprika, gevuld met spaghetti en pesto saus is uw diner één groot feest!

Ingrediënten

  • 75 g (1/2 cup) cashewnoten
  • water
  • 200 g (volkoren) spaghetti
  • 4 oranje paprika’s
  • 2 el vegan pesto
  • 60 g (grote hand) spinazie
  • 1 klein teentje knoflook, gepeld
  • 1 kleine avocado, in blokjes
  • 4 el edelgist (optioneel)

Bereiding

  1. Doe eerst de cashewnoten in een schaaltje, voeg 300 ml kokend water toe en zet opzij.
  2. Breng dan in een grote pan water aan de kook en kook de spaghetti volgens de verpakking gaar.
  3. Snijd ondertussen gezichtjes uit de paprika’s. Als je niet van rauwe paprika houdt kun je ze ook in de oven bakken (zo’n 20 minuten op 200 graden).
  4. Doe de pesto, spinazie, knoflook, avocado en edelgist in een blender of keukenmachine. Voeg de cashewnoten samen met het water waarin ze zijn geweekt toe en blend het geheel tot een gladde saus.
  5. Meng de saus door de spaghetti en vul de paprika’s ermee.

Eet smakelijk!