Winterdip Retraite Weverlodge Otterlo
De kosten voor het event bedraagt € 879,- all in.
Datum 26-27-28 januari 2022.
Inschrijven voor 20 december 2021.

Half verborgen tussen de bomen, ver weg van de drukte, wordt het ritme van de dag bepaald door de natuur. Je wordt wakker met het geluid van vogels, kan hier eindeloos door de bossen dwalen en eindigt iedere dag met uitzicht op de heide. Even lekker een paar dagen voor jezelf. Even ver van huis. Gewoon ‘zijn’.

Wat ga je allemaal doen tijdens deze 3 daagse Winterdip Retraite op de Veluwe?

Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar moet je met een grote boog omheen lopen? Je gaat mee met het team van de bekendste wildplukker van Nederland, Edwin Florés.

Altijd last van een winterdip? Tijdens deze Winterdip Retraite leer jij hoe je slapend fit kan worden!

Even met z’n allen het bos in, ongedwongen zijn op een plek waar alles van nature in evenwicht is. In iedere tijd van het jaar is er wel iets te beleven in het bos.

De winter waar het soms kil en koud is blijkt dat alle bomen en struiken niet zo kaal zijn als we denken, alle knoppen zijn al klaar om uit te lopen in het voorjaar. Als er een periode sneeuw is lijkt het wel een sprookje in het bos en waar veel dieren hun sporen in de sneeuw achter laten.

In de vroege paars gegloeide ochtenddauw yoga doen in een prachtig en charmante oude gerenoveerde schaapskooi. Ontspannener kan je dag niet beginnen!

GezondNu organiseert de schrijf workshop Journaling. Journaling is een manier om los te komen van de hectiek van de dag en om weer even helemaal tot jezelf te komen. Je stapt als het ware in een ándere wereld, namelijk in jouw bínnenwereld. Het leuke daarvan is dat in jouw binnenwereld alles mogelijk is.

Iets tekenen op een ‘Mindfulle’ manier dat is schetsen! Door een echte tekenaar leer jij Mindfulness schetsen.

Nora French laat je zien in deze workshop “Happy Food” hoe voeding jou blij en gezond kan maken. Maak samen met Nora een Happy Food lunch en snack!

Sneeuw, vuurkorven, berenvellen, live muziek zijn de ideale ingrediënten voor een echte winterbarbecue!

Winterdip-Open-haard-SchaafsmaKliniek
Winterdip-indesneeuw-SchaafsmaKliniek
Relaxen-Winterdip-SchaafsmaKliniek

Interesse in een 'Winterdip Retraite op de Veluwe'?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.